2020-2021 ANA SINIFI KAYITLARI

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Anasınıfı Kayıtları 1 Temmuz 2020 Çarşamba Günü 08:00 da WEB form üzerinden alınmaya başlayacaktır. Belirtilen gün ve saatte sayfayı yenilemeyi unutmayınız. Form 1 Temmuza kadar bilgi amaçlı açıktır... Deneme amaçlı giriş yapabilirsiniz. Bilgileriniz gizli kalacaktır. Şahsen Başvuruya Gerek Yoktur.

WEB FORMA BAĞLANTILAR BÖLÜMÜNDEN VEYA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

02.07.2020 373

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı öğrenci Aday Kayıtları 1 Temmuz'da başlayacaktır.

WEB FORMA BAĞLANTILAR BÖLÜMÜNDEN VEYA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

BAŞVURU İÇİN ---> https://docs.google.com/forms/d/1phzbYdPI3VENLM2RdmZXQjmhb0n1eL9fhka2iOZqmG0/edit

Adres bölgemizde bulunan ve okulumuzun e-okul aday kayıt listesinde yer alan yaş aralığı uygun olan (bir sonraki yıl ilkokula başlayacak olan) öğrencilerimiz okulumuza öncelikli olarak kaydedilebilecektir.

Bu kapsamda 2015 doğumlu öğrencilerin okulumuz e-okul aday kayıt listesine düşmesi beklenmektedir.

1 Temmuz günü e-okul öğreci aday kayıt listesi henüz güncellenmemiş olursa gelen başvurular listelenecektir.

listelenen başvurulardan e-okul listesine düşen öğrenciler tespit edilerek öncelikli olarak kaydedilmeye başlayacaktır.

Yaş grubu uygun olmayan veya adres bölgemiz dışından yapılmış olan başvurular kesin kayıt yapılamayabilir.

KESİN KAYITLAR ADRES KAYIT BÖLGEMİZDE OLDUĞU İÇİN E-OKUL LİSTESİNDE YER ALIP OKULA BAŞVURU YAPAN ÖĞRENCİLERDEN BAŞLAYARAK YAPILACAKTIR.

E-okul listesinde yer alan aday öğrencilerin kesin kayıtları tamamlanmadan bölge dışı, yaş aralığı dışında kalan veya nakil ile okula gelmek isteyen öğrencilerin KESİN KAYIT İŞLEMLERİ YAPILMAYACAKTIR.

Bu sebeple e-okul aday kayıt listesinde adresi veya yaşı uygun olmadığı için yer almayan öğrencilerin velileri kesin kayıt yaptırabilecekleri diğer Okul Öncesi Eğitim Kurumlarına kayıt başvurusunda bulunabilirler.