Ahmet Baldöktü İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin.Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Geleneği ve değişimi bütünleştirerek geleceği elinde tutan çağdaş bir okul olalım. Okulumuzda, herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Bütün öğrenciler eşit olduklarını ve kendilerine her türlü fırsatın veriıdiğini bilsin. Bütün öğrenciler çalışma ve başarılı olmanın hazzına erebilsinler. Kendini yenileyebilen, her türlü gelişime açık, analiz yeteneğine sahip, mesleğini seven, ekip çalışmasına uyum sağlayan öğretmenlerle eğitim ve öğretim. Bütün öğrenciler birlik ve beraberlik bilinci içerisinde birbirlerini sevsinler ve birbirlerine yardımcı olsunlar. Bütün öğrencilerimiz çalışsınlar ve başarılı olsunlar. güler yüzlü ortamda "önce insan" anlayışından yola çıkarak hazırlanan bir ortam ile mutlu yarınlara ulaşalım.

Misyon: Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak. Okulumuzda değişim yaratmak, bu değişime herkesin katılmasını sağlamak. Öğrencilerimize, saygı- sevgiye dayalı disiplinle, daha özgür bir sınıf ve okul ortamı sağlamak. Öğrencilerimizin farklılıklarını dikkate alarak, bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek. Öğrencilerimizi hür, demokratik sağduyulu, sorgulayan, araştırmacı, başkalarının düşüncelerine saygılı çağdaş bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizi, bilgi ve teknolojiyi etkin kullanan, kendini ve çevresini sürekli değiştiren, bilimin yol göstericiliğinde yaratıcı bireyler yetiştirmek. Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, milli ve manevi değerlerle donanmış ülkesini ve milletini seven, insan haklarına saygılı, ülkesinin kalkınmasını, milletinin huzur ve mutluluğunun yanında bütün insanlığın yararına çalışan 21. Yüzyılın "İNSAN" ını yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Tam Gün:08:50 -14:30
Isınma: Doğalgaz- kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://abi.meb.k12.tr

Adres - MİMAR SİNAN MAH. TARSUS SOKAK NO 18

Yerleşim Yeri - Mimarsinan Mah. Tarsus Cad. No:16

Adres - MİMAR SİNAN MAH. TARSUS SOKAK NO 18

Ulaşım Tranvay ve otobüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkeze 2 km.